domov kazalo o strani

Občina Tolmin
Ulica padlih borcev 2
5220 Tolmin
tel: 05 381 95 00
faks: 05 381 95 23
e-pošta: info@tolmin.si

dežurstva
uporabno
povezave

domov >
novice in obvestila

Tolminski občinski svet je na tretji seji 20. januarja obravnaval pobudo za ustanovitev nove krajevne skupnosti, se seznanil s poročilom o gospodarjenju z občinskimi stanovanji, obravnaval pripombe k strategiji prometa v RS, potrdil načrt svojega dela, imenoval občinsko volilno komisijo in dal soglasje k imenovanju novega direktorja Zdravstvenega doma Tolmin.

V teh dneh je zaživela spletna stran www.mostzamost.si, rezultat prve faze arhitekturno-urbanistične in oblikovalske delavnice na Mostu na Soči oktobra lani, ki jo je deloma finančno podprla Občina Tolmin. Vse do konca februarja lahko prek omenjene strani krajani oddajo svoje predloge in pripombe na delovne rešitve študentov.

Prenova tolminskega kinogledališča dviga prah – tako na gradbišču na Mestnem trgu kot zunaj njega. Društvo za ohranjanje in razvoj Tolmina (Društvo DOR) je 11. decembra 2014 županu Občine Tolmin Urošu Brežanu poslalo odprto v zvezi s to temo, že dan prej pa so isto vsebino Primorske novice objavile v rubriki Prejeli smo, in sicer kot pismi bralcev Radovana Lipuščka in Valterja Valentinuzzija v imenu Društva DOR.


ostale novice in obvestila arhiv novic in obvestil
napovednik dogodkov
Trenutno v tej rubriki ni aktualnih objav.

ostali dogodki arhiv dogodkov
 
aktualno predstavitev organiziranost objave e-občina predpisi
domov kazalo o strani