domov kazalo o strani

Občina Tolmin
Ulica padlih borcev 2
5220 Tolmin
tel: 05 381 95 00
faks: 05 381 95 23
e-pošta: info@tolmin.si

dežurstva
uporabno
povezave

domov >
novice in obvestila

Evropski teden mobilnosti je med 16. in 22. septembrom v prizadevanju za spodbujanje človeku in okolju prijaznejših oblik mobilnosti povezal več tisoč evropskih mest. Tej evropski pobudi se je, skupaj s še 38 slovenskimi mesti, pridružil tudi Tolmin.

V povezavi z lokalnimi volitvami 2014 v nadaljevanju objavljamo ključne informacije glede odprtja volišč in možnih načinov glasovanja ter navodila, kako se glasuje.

Neustrezne garderobe s tuši in sanitarijami so bile vrsto let največja pomanjkljivost športnega parka Brajda tako za domače uporabnike kot tudi za trženje oz. prireditve. V prvi polovici septembra so z montažo kontejnerskih prostorov to težavo začasno rešili.

Energetska sanacija stavbe tolminske knjižnice je zaključena. Po prenovi kotlovnice in prehodu na ogrevanje na lesno biomaso v letu 2012 so letošnje poletje zamenjali še strešno kritino in vsa okna, tako da bodo sedaj obratovalni stroški še nižji.

Vrtci in šole so pred dobrim tednom svoja vrata odprli novemu šolskemu letu. Na območju tolminske občine imamo en samostojen vrtec s podružnicami, tri osnovne šole s podružnicami in eno srednjo šolo – gimnazijo v Tolminu.


ostale novice in obvestila arhiv novic in obvestil
napovednik dogodkov
17. september 2014 ob 17:00, Posoški razvojni center, Trg tigrovcev 1, Tolmin

LAS za razvoj (hribovskega dela Severne Primorske) pripravlja kreativno delavnico Ukrep LEADER 2014-2020. V treh ločenih izvedbah bodo iskali nabor projektnih idej za umestitev v Strategijo lokalnega razvoja za programsko obdobje 2014-2020.
 

29. oktober 2014 ob 17:00, Knjižnica Cirila Kosmača Tolmin, Tolmin

Občina Tolmin in Goriška lokalna energetska agencija GOLEA vabita na slavnostno otvoritev ob zaključku del v okviru energetske sanacije stavbe tolminske knjižnice.


ostali dogodki arhiv dogodkov
 
aktualno predstavitev organiziranost objave e-občina predpisi
domov kazalo o strani