domov kazalo o strani

Občina Tolmin
Ulica padlih borcev 2
5220 Tolmin


telefon: 05 381 95 00
faks: 05 381 95 23
e-pošta: info@tolmin.si

dežurstva
uporabno
povezave

domov >
novice in obvestila

Zaradi gradbenih del na odseku državne ceste skozi Tolmin med ovinkom S in križiščem pred stavbo občinske uprave je od danes zaprt uvoz z glavne ceste na Tumov drevored. Prav tako ni možen izvoz s te ulice na glavno cesto.

Izvajalci iz idrijskega Zidgrada so danes začeli z že za začetek avgusta napovedanimi gradbenimi deli na odseku državne ceste skozi Tolmin. Poslej bo promet med ovinkom S in križiščem pred stavbo občinske uprave urejal semafor.

Župan Uroš Brežan je v teh dneh imenoval delovno skupino za reševanje oskrbe z vodo v Kanalskem Lomu. Petčlanska skupina mora najkasneje do 1. septembra 2016 pripraviti predlog reševanja omenjene problematike oskrbe v tem naselju, ki ga bo nato obravnaval še občinski svet.

15. avgust 2015

Občina Tolmin je v sodelovanju s Posoškim razvojnim centrom razpisala fotografski natečaj Ti s' pa ena tminska slika!, s katerim k sodelovanju vabi vse, ki želite pripomoči k promociji občine Tolmin v okviru obeleževanja Alpskega mesta leta 2016. Zadnji dan za oddajo fotografij je 30. oktober 2015.

Posegi na odseku ceste med krožiščem pri trgovinski coni in t. i. ovinkom S, ki so nekoliko ovirali promet skozi Tolmin na prehodu iz junija v julij, se bodo nadaljevali s širitvijo cestišča od omenjenega ovinka do križišča pred stavbo občinske uprave, ki ga bodo v celoti na novo uredili. Do predvidenega zaključka del čez predvidoma pol leta bo promet na tem delu urejal semafor.


ostale novice in obvestila arhiv novic in obvestil
napovednik dogodkov
Trenutno v tej rubriki ni aktualnih objav.

ostali dogodki arhiv dogodkov
 
aktualno predstavitev organiziranost objave e-občina predpisi
domov kazalo o strani