domov kazalo o strani

Občina Tolmin
Ulica padlih borcev 2
5220 Tolmin


telefon: 05 381 95 00
faks: 05 381 95 23
e-pošta: info@tolmin.si

dežurstva
uporabno
povezave

domov >
novice in obvestila

Popoldanske rekreativne dejavnosti v športni dvorani tolminskega centra so se z aprilom zaključile in umaknile delom v okviru energetske sanacije objekta. Ta predstavlja del energetske sanacije celotnega šolskega centra, za katero je Občina Tolmin pridobila sofinanciranje z evropskim denarjem.

Občinski svet je na seji 21. aprila v prvi obravnavi sprejel predloga občinskega proračuna za leto 2015 in zaključnega računa za leto 2014, potrdil predlog pristojne komisije za prejemnike letošnjih občinskih nagrad, se seznanil z delom nekaterih občinskih zavodov, ter obravnaval imenovanja za ravnatelja OŠ Tolmin, direktorja Centra za socialno delo Tolmin ter člane Sveta zavoda Posoški razvojni center.


ostale novice in obvestila arhiv novic in obvestil
napovednik dogodkov
29. april 2015 ob 10:00, različne lokacije, občina Tolmin

Maj je za občino Tolmin praznični mesec, saj v počastitev pomembnih dogodkov iz preteklosti prav v maju praznujemo občinski praznik. V teh dneh so vsa gospodinjstva po pošti prejela zloženko, v kateri so zbrani podatki o vseh prireditvah in dogodkih, ki jih pripravljajo različni organizatorji. Osrednja prireditev bo slavnostna seja občinskega sveta s podelitvijo občinskih priznanj in nagrad, ki bo 22. maja ob 18. uri v telovadnici OŠ Most na Soči.


ostali dogodki arhiv dogodkov
 
aktualno predstavitev organiziranost objave e-občina predpisi
domov kazalo o strani