domov kazalo o strani

Občina Tolmin
Ulica padlih borcev 2
5220 Tolmin
tel: 05 381 95 00
faks: 05 381 95 23
e-pošta: info@tolmin.si

dežurstva
uporabno
povezave

domov >
novice in obvestila

Tolminsko festivalsko poletje, ki so ga konec junija nadvse uspešno začeli na Šentviški Gori z dobrodelnim festivalom Gora Rocka ter nato nadaljevali v Kobaridu in Tolminu s Soča Outdoor Festivalom in minuli petek s krstno izvedbo Tmin Rock, bo v prihajajočem tednu na vrhuncu.

Goriška regija je pri podeljevanju kadrovskih štipendij v okviru regijske sheme med najuspešnejšimi. Del sredstev za štipendije kot pomoč podjetjem, ki štipendirajo, zagotavlja tudi Občina Tolmin – v letu 2013/14 sofinanciramo kar 29 štipendij za 7 različnih delodajalcev.

Tolminski občinski svet je 10. julija zasedal na svoji 34. seji. Svetniki so med drugim razpravljali o plovbi na Soči in Koritnici, stroških volilne kampanje za prihajajoče lokalne volitve, se seznanili s polletnim poročilom o izvajanju občinskega proračuna in potrdili mandat trem članom Sveta zavoda Knjižnica Cirila Kosmača Tolmin.

Umeščanje novih brvi, kolesarskih povezav in pešpoti, privezi za čolne in urejanje Sotočja so le nekatere izmed pobud, ki so terjale širšo obravnavo in zaradi katerih sta Posoški razvojni center (PRC) in Občina Tolmin v okviru projekta CAMIS pristopila k izdelavi dokumenta za urejanje območja med volčanskim mostom ter sotočjem Soče in Idrijce.

Občina Tolmin je 20. junija 2014 z javnim naznanilom javnost obvestila o javni razgrnitvi dopolnjenega osnutka OPPN za območje industrijske cone Čiginj, ki bo potekala od 30. junija do 8. avgusta 2014. Javna obravnava bo 9. julija 2014 v prostorih KS Volče.


ostale novice in obvestila arhiv novic in obvestil
napovednik dogodkov
Trenutno v tej rubriki ni aktualnih objav.

ostali dogodki arhiv dogodkov
 
aktualno predstavitev organiziranost objave e-občina predpisi
domov kazalo o strani