domov kazalo o strani

Občina Tolmin
Ulica padlih borcev 2
5220 Tolmin


telefon: 05 381 95 00
faks: 05 381 95 23
e-pošta: info@tolmin.si

dežurstva
uporabno
povezave

Področja
novice in obvestila

Tolminski občinski svet je na zadnji seji 21. maja v drugi obravnavi sprejel letošnji proračun, ki bo v veljavo stopil v naslednjih dneh. Med drugim so svetniki sprejeli še pravilnik o sofinanciranju javnih kulturnih programov in kulturnih projektov, potrdili delno podražitev komunalnih storitev ter imenovali dva predstavnika v Svet Zdravstvenega doma Tolmin.

Občina Tolmin ima po novem poleg podžupanje Martine Kenda tudi podžupana. Župan Uroš Brežan je na to mesto imenoval Danijela Oblaka.

Na petkovi slavnostni seji tolminskega občinskega sveta, ki jo je gostila Osnovna šola Dušana Muniha Most na Soči, so podelili letošnje občinske nagrade. Prejemnikov je bilo šest, zbrane pa je še prej nagovoril župan Uroš Brežan.

Popoldanske rekreativne dejavnosti v športni dvorani tolminskega centra so se z aprilom zaključile in umaknile delom v okviru energetske sanacije objekta. Ta predstavlja del energetske sanacije celotnega šolskega centra, za katero je Občina Tolmin pridobila sofinanciranje z evropskim denarjem.


arhiv novic in obvestil
 
aktualno predstavitev organiziranost objave e-občina predpisi
domov kazalo o strani