domov kazalo o strani

Občina Tolmin
Ulica padlih borcev 2
5220 Tolmin


telefon: 05 381 95 00
faks: 05 381 95 23
e-pošta: info@tolmin.si

Cerkve Sv. Duha v Javorci 1916-2016, logotip

AML2016_logo_Tolmin_color_RGB

CPS Tolmin, logotip (RGB, vecji)

 Mladi2016_logo

Povezava na vstopno točko do portala eGradiva - dostop do gradiv za seje občinskega sveta in delovnih teles za registrirane uporabnike

dežurstva
uporabno
povezave

Področja
novice in obvestila

Pri spominski cerkvi Svetega Duha v Javorci je bila ob 100. obletnici postavitve cerkve v soboto, 10. septembra 2016 spominska slovesnost s sveto mašo, ki sta jo organizirali Občina Tolmin in Škofija Koper.

Začenjajo se gradbena dela v sklopu ureditve drugega odseka Brunovega drevoreda. Promet v tem delu mesta bo v času gradnje oviran. Zaradi gradnje pločnika bodo odstranjena tudi drevesa, ki pa se bodo nadomestila z novimi.

Ob izteku prazničnega meseca so zadnji petek v maju na slavnostni seji tolminskega občinskega sveta tradicionalno podelili občinske nagrade. Letošnjih nagrajencev je bilo sedem, med njimi je Občina Tolmin dobila tudi petega častnega občana.

Občinska strokovna služba je zaradi spodkopanega dela vozišča odredila spremembo režima na cesti med Dolenjo in Gorenjo Trebušo. Na poškodovanem odseku je vzpostavljena delna zapora, za tovorna vozila pa je promet prepovedan.


arhiv novic in obvestil
 
aktualno predstavitev organiziranost objave e-občina predpisi
domov kazalo o strani