domov kazalo o strani

Občina Tolmin
Ulica padlih borcev 2
5220 Tolmin


telefon: 05 381 95 00
faks: 05 381 95 23
e-pošta: info@tolmin.si

CPS Tolmin, logotip (RGB, vecji)

 Mladi2016_logo

Povezava na vstopno točko do portala eGradiva - dostop do gradiv za seje občinskega sveta in delovnih teles za registrirane uporabnike

dežurstva
uporabno
povezave

Področja
Šentviški Gori lahko pomagamo do hudo dobre telovadnice
 
6. junij 2017, Špela Kranjc

Podružnična šola (PŠ) Šentviška Gora sodeluje v natečaju HUDOdobra TELOvadnica, s katerim želijo na ljubljanski Fakulteti za šport pod pokroviteljstvom Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport opozoriti na nujnost posodobitve šolskih telovadnic z vidika zagotavljanja kakovostne in varne vadbe.


Vse do 16. junija lahko s vsakodnevnim glasovanjem pomagamo posodobiti šolsko telovadnico na Šentviški Gori. Cilj natečaja HUDOdobra TELOvadnica je namreč celostna posodobitev ene šolske telovadnice, ki bo narejena in opremljena v skladu s strokovnimi priporočili Fakultete za šport in bo služila kot vzorčni primer nadaljnjega posodabljanja podobnih šolskih telovadnic. V njem lahko s posnetkom ali kolažem fotografij na to temo sodelujejo vse osnovne in srednje šole s sedežem v Sloveniji. Potem ko je komisija najprej izbrala 10 najboljših posnetkov, je v naslednjem koraku ob dodatnem upoštevanju prikazanega stanja obstoječe telovadnice izbrala štiri finaliste. Med njimi je tudi PŠ Šentviška Gora, sicer podružnična šola OŠ Dušana Muniha Most na Soči, ki se je na natečaj prijavila z domiselnim posnetkom v slogu starih črno-belih komedij. O zmagovalnem posnetku sedaj odloča glasovanje splošne javnosti na spletnem mestu HUDOdobra TELOvadnica, ki poteka od 1. do 16. junija, vsak lahko glasuje enkrat dnevno. Zmagovalna šola bo nagrajena s športno opremo za celostno posodobitev šolske telovadnice v vrednosti 55.000 evrov, lepe nagrade pa podporniki projekta namenjajo tudi drugim finalistom.

 

 Posnetek Hudo dobra telovadnica - Foto: arhiv PŠ Šentviška Gora

 
aktualno predstavitev organiziranost objave e-občina predpisi
domov kazalo o strani