domov kazalo o strani

Občina Tolmin
Ulica padlih borcev 2
5220 Tolmin


telefon: 05 381 95 00
faks: 05 381 95 23
e-pošta: info@tolmin.si

CPS Tolmin, logotip (RGB, vecji)

 Mladi2016_logo

Povezava na vstopno točko do portala eGradiva - dostop do gradiv za seje občinskega sveta in delovnih teles za registrirane uporabnike

dežurstva
uporabno
povezave

Področja
Vaš pogled šteje!
 
6. junij 2017

Občina Tolmin se je pridružila široki raziskavi o vključevanju javnosti v pripravo celostnih prometnih strategij (CPS), ki se izvaja v 64-ih slovenskih občinah. Namen raziskave je izboljšati sodelovanje javnosti pri upravljanju javnih zadev – tako v naši občini kot na državni ravni.


V raziskavo želimo vključiti tudi vaše mnenje, zato vas vabimo k sodelovanju. Sodelujete lahko, če ste se udeležili katerega od dogodkov v okviru priprave CPS, pa tudi če se jih iz različnih razlogov niste udeležili. Vaša mnenja so v obeh primerih pomembna. Z vašim prispevkom bo vključevanje javnosti v prihodnje bolj kakovostno in bolj učinkovito, zato vas vljudno vabimo, da si v ta namen vzamete 10 minut za izpolnitev spletnega vprašalnika na tej povezavi, ki bo na spletu bo dosegljiv do 20. junija. V uvodu vprašalnika boste našli tudi dodatna pojasnila o raziskavi.

Raziskavo o vključevanju javnosti izvajajo Center za vodenje participativnih procesov (CEPP) in podjetje LOCUS d.o.o., Ministrstvo RS za infrastrukturo – Služba za trajnostno mobilnost in prometno politiko ter občine, vključene v pripravo celostnih prometnih strategij. Vnaprej se vam zahvaljujemo za vaš prispevek in vas obenem obveščamo, da bo sprejeta Celostna prometna strategija občine Tolmin kmalu objavljena na spletni strani Občine Tolmin in na spletni strani CPS Tolmin. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Kohezijskega sklada.

CPS Tolmin logotip (RGB, vecji)

 

 
priloge

17.06.06_3F_Anketa-o-vključevanju-javnosti_Vabilo-SZJ_SS-OT.pdf 784.19 KB
 
aktualno predstavitev organiziranost objave e-občina predpisi
domov kazalo o strani