domov kazalo o strani

Občina Tolmin
Ulica padlih borcev 2
5220 Tolmin


telefon: 05 381 95 00
faks: 05 381 95 23
e-pošta: info@tolmin.si

CPS Tolmin, logotip (RGB, vecji)

 Mladi2016_logo

Povezava na vstopno točko do portala eGradiva - dostop do gradiv za seje občinskega sveta in delovnih teles za registrirane uporabnike

dežurstva
uporabno
povezave

Področja
Celostna prometna strategija občine Tolmin na spletu
 
7. julij 2017, Špela Kranjc, Jasmina Kodele

Občina Tolmin ima novo strategijo na področju trajnostnega urejanja prometa. Nastala je po enoletnem sodelovanju Občine Tolmin, strokovnjakov iz konzorcija podjetij b22 d.o.o., PNZ d.o.o., MK projekt d.o.o. in podizvajalcev, zahvaljujoč aktivnemu vključevanju občanov v proces priprave strateškega dokumenta ter ob sofinanciranju Republike Slovenije in Evropske unije iz Kohezijskega sklada.


Občanke in občane vljudno vabimo, da si Celostno prometno strategijo občine Tolmin preberete na spletni strani CPS Tolmin, kjer je na voljo tudi več informacij o poteku izdelave strateškega dokumenta za našo občino. Publikacijo v knjižni obliki so oz. še bodo prejeli posamezni zavodi, ustanove, društva ipd., ponjo pa se lahko na občinsko upravo zglasijo tudi drugi.

Poleg publikacije, ki vsebuje celoten strateški dokument, je izšla tudi knjižica s povzetkom. Izvodi bodo v prihodnjih dneh na voljo na nekaterih javnih točkah (Občina Tolmin, Knjižnica Cirila Kosmača Tolmin, Kinogledališče Tolmin, Upravna enota Tolmin).

Povzetek CPS občine Tolmin

 
aktualno predstavitev organiziranost objave e-občina predpisi
domov kazalo o strani