domov kazalo o strani

Občina Tolmin
Ulica padlih borcev 2
5220 Tolmin


telefon: 05 381 95 00
faks: 05 381 95 23
e-pošta: info@tolmin.si

CPS Tolmin, logotip (RGB, vecji)

 Mladi2016_logo

Povezava na vstopno točko do portala eGradiva - dostop do gradiv za seje občinskega sveta in delovnih teles za registrirane uporabnike

dežurstva
uporabno
povezave

Področja
Predlagan terminski razpored festivalov v 2018
 
4. avgust 2017, Špela Kranjc

Občina Tolmin, Krajevna skupnost Tolmin, Zavod za kulturo, šport in mladino (Zavod KŠM) Občine Tolmin ter Turizem Dolina Soče so po sestanku z organizatorji poletnih festivalov v Tolminu oblikovali predlog terminov za prihodnje leto.


Župan Uroš Brežan je predhodno 12. julija pozval vse organizatorje festivalov v Tolminu, da na Zavod KŠM posredujejo usklajen predlog terminov festivalov za leto 2018. Ker tega niso prejeli, so minuli teden vse organizatorje povabili na usklajevalni sestanek. Skupaj z direktorjem Zavoda KŠM Brankom Veliščkom, predsednico Krajevne skupnosti Tolmin Natašo Kocič in Matejo Leban iz Javnega zavoda za turizem Dolina Soče je župan Brežan organizatorje seznanil s skupnim stališčem, »da se prva dva tedna po zaključku šole nameni domačim festivalom (Soča Outdoor in Sajeta)«. Pristojni organi bodo svoja soglasja in dovoljenja izdajali glede na naslednji končno oblikovan razpored terminov:

• Soča Outdoor Festival: 29. junij–1. julij 2018
• Kreativni tabor Sajeta: 2.–7. julij 2018
• Overjam International Reggae Festival: 11. –15. julij 2018
• Metaldays: 22.–28. julij 2018

Pri avgustovskih festivalih zaradi istega organizatorja ne gre pričakovati zapletov z usklajevanjem terminov, zato lokalna skupnost ni predvidela predhodnega dogovarjanja.

 
aktualno predstavitev organiziranost objave e-občina predpisi
domov kazalo o strani