domov kazalo o strani

Občina Tolmin
Ulica padlih borcev 2
5220 Tolmin


telefon: 05 381 95 00
faks: 05 381 95 23
e-pošta: info@tolmin.si

CPS Tolmin, logotip (RGB, vecji)

 Mladi2016_logo

Povezava na vstopno točko do portala eGradiva - dostop do gradiv za seje občinskega sveta in delovnih teles za registrirane uporabnike

dežurstva
uporabno
povezave

Področja
novice in obvestila

V Tolminu prihodnjo soboto, 23. septembra, gostimo odprtje letošnjih Dnevov evropske kulturne dediščine (DEKD) in vseslovenskega Tedna kulturne dediščine (TKD). Gospodinjstva na območju občine bodo v prihodnjih dneh po pošti prejela zloženko, v kateri je zbranih več kot 20 brezplačnih dogodkov, ki se bodo ta dan odvijali v Tolminu in okolici.

Na današnji 1. september so novo šolsko leto otvorili tudi v šolah in vrtcih v tolminski občini. Uspešno delo in veliko novo pridobljenega znanja je učencem zaželel tudi župan Uroš Brežan, ki jih je obiskal na matičnih šolah v Tolminu, na Mostu na Soči in v Podbrdu.

Štiri garderobe s tuširnicami in sanitarijami v telovadnici šolskega centra ter kabineti osnovnošolskih učiteljev novo šolsko leto pričakujejo popolnoma prenovljeni in opremljeni. Občina Tolmin je za investicijo v letošnjem proračunu zagotovila 117.000 evrov.

Ministrstvo za kulturo RS je v teh dneh pristojnim institucijam Evropske komisije poslalo nominacijo spominske cerkve v Javorci za pridobitev znaka evropske dediščine. Javorca je edini kulturni spomenik, ki ga je ministrstvo v predizboru na nacionalni ravni letos podprlo pri nominaciji. Končni izbor na evropski ravni opravi žirija neodvisnih strokovnjakov, odgovorna Evropski komisiji.


arhiv novic in obvestil
 
aktualno predstavitev organiziranost objave e-občina predpisi
domov kazalo o strani