domov kazalo o strani

Občina Tolmin
Ulica padlih borcev 2
5220 Tolmin


telefon: 05 381 95 00
faks: 05 381 95 23
e-pošta: info@tolmin.si

CPS Tolmin, logotip (RGB, vecji)

 Mladi2016_logo

Povezava na vstopno točko do portala eGradiva - dostop do gradiv za seje občinskega sveta in delovnih teles za registrirane uporabnike

dežurstva
uporabno
povezave

Področja
novice in obvestila

Pred začetkom referendumske kampanje za zakonodajni referendum o drugem tiru in volilne kampanje za volitve predsednika Republike Slovenije je Občina Tolmin izdala sklepa o določitvi plakatnih mest in pogojev za plakatiranje v času obeh kampanj. Objavljena sta med uradnimi objavami na spletni strani.

Vodenje Medobčinske uprave občin Bovec, Kobarid, Tolmin in Kanal ob Soči je z avgustom prevzela nova direktorica. Na javnem razpisu za to delovno mesto so župani občin ustanoviteljic izbrali Suzano Konec.

Mestna občina Beljak je tudi letos v okviru svojega občinskega praznika Kirchtag pripravila Slovenski dan, na katerem se je programom med drugim predstavila Občina Tolmin, z Beljakom pobratena od leta 2014. Županova izbrana vrsta pa je 3. avgusta zmagala na prijateljskem nogometnem turnirju.

Župan Uroš Brežan se je v teh dneh ostro odzval na spremembo uradnih ur finančne pisarne v Tolminu, ki je od 1. aprila dalje namesto štiri za stranke odprta samo še dva dni. Tudi v imenu kobariškega in bovškega kolega Roberta Kavčiča in Valterja Mlekuža je direktorja Finančnega urada Nova Gorica Jureta Bačarja pozval k iskanju primernejše rešitve.

Občinski svet se je na seji 4. aprila med drugim seznanil s poslovanjem občine in nekaterih proračunskih porabnikov v letu 2016, letošnjim planom dela Posoškega razvojnega centra in soglašal z zadolžitvijo tega javnega zavoda, obravnaval je imenovanje ravnatelja Gimnazije Tolmin in direktorja Tolminskega muzeja, nazadnje pa podelil še letošnje občinske nagrade.


arhiv novic in obvestil
 
aktualno predstavitev organiziranost objave e-občina predpisi
domov kazalo o strani