domov kazalo o strani

Občina Tolmin
Ulica padlih borcev 2
5220 Tolmin


telefon: 05 381 95 00
faks: 05 381 95 23
e-pošta: info@tolmin.si

CPS Tolmin, logotip (RGB, vecji)

 Mladi2016_logo

Povezava na vstopno točko do portala eGradiva - dostop do gradiv za seje občinskega sveta in delovnih teles za registrirane uporabnike

dežurstva
uporabno
povezave

Vrste
Praznični majski oder
 
datum: 21. maj 2017 ob 20:00
lokacija: Tolmin, Kinogledališče Tolmin
kontakt: Zavod KŠM Tolmin: rezervacije@ksm.si

Ob občinskem prazniku Občina Tolmin letos svojim občanom in drugim podarja Praznični majski oder z ljubiteljskimi gledališči. Gre za izbor treh kvalitetnih ljubiteljskih gledaliških produkcij, ki se bodo odvile v Kinogledališču Tolmin prve tri majske nedelje zvečer.

 

Na predstave za stare in mlade lepo vabljeni prve tri nedeljske večere v maju, vstop na vse je prost. Predstave podarja Občina Tolmin, organizirata pa Zavod za kulturo, šport in mladino Občine Tolmin in Javni sklad RS za  kulturne dejavnosti OI Tolmin.

  • V nedeljo, 7. maja, ob 18.00 je prva predstava namenjena otrokom. Prihaja Teater za vse z Jesenic z interaktivno in didaktično Lačno gosenico. Če bo vreme lepo, bo predstava odigrana na Mestnem trgu pred Kinogledališčem Tolmin.
  • V nedeljo, 14. maja, ob 20.00 bo posoške gledališčnike zastopala Gledališka skupina Bc iz Bovca  z odlično črno komedijo Arzenik in stare čipke, ki je letošnja izbrana predstava Srečanja gledaliških skupin Severne Primorske - Linhartovo srečanje 2017. Predstava meji na kriminalko, tudi že na družbeno satiro. 
  • V nedeljo, 21. maja, ob 20.00 pa si bomo ogledali še odmevno predstavo Gledališke skupine KD Brce iz Gabrovice pri Komnu Češpe na figi, večkrat nagrajeno, med drugim tudi z matičkom za najboljšo predstavo na 53. Linhartovem srečanju.


 

 
aktualno predstavitev organiziranost objave e-občina predpisi
domov kazalo o strani