domov kazalo o strani

Občina Tolmin
Ulica padlih borcev 2
5220 Tolmin


telefon: 05 381 95 00
faks: 05 381 95 23
e-pošta: info@tolmin.si

AML2016_logo_Tolmin_color_RGB

dežurstva
uporabno
povezave

domov >
novice in obvestila

Skoraj dva tedna je bila popolnoma zaprta regionalna cesta Most na Soči–Čepovan, nad katero se je 8. januarja sprožil skalni podor in na vozišče nasul približno 30 kubičnih metrov materiala. Promet je zopet stekel 20. januarja.

Tolminski občinski svet je 28. januarja zasedal na svoji 12. seji v tekočem mandatu. Izid seje sta bila sprejeta občinski proračun in program dela sveta za letos, poleg navedenega pa so se svetniki strinjali tudi z več predlogi za spremembe v delovanju oz. poslovanju treh javnih zavodov.

Izvajalci urejanja ceste skozi Tolmin po prazničnem premoru in izboljšanju vremenskih razmer od sredine januarja nadaljujejo z gradbenimi deli na odseku od ovinka S do stavbe občinske uprave. Na tem delu promet znova ureja semafor.

Z najavo, objavljeno v današnji izdaji časopisa Primorske novice, in objavo javnega razpisa se je začel postopek zbiranja predlogov za podelitev nagrad Občine Tolmin v letu 2016. Rok za oddajo se izteče v ponedeljek, 29. februarja 2016, ob 12. uri.

Občina Tolmin je 16. januarja v obnovljenem kinogledališču gostila letošnje Novoletno srečanje Slovencev Videmske pokrajine in Posočja. Organizatorji prireditve, letošnja je bila 46. po vrsti, so tradicionalno trije posoški župani in načelnik Upravne enote Tolmin.


ostale novice in obvestila arhiv novic in obvestil
napovednik dogodkov
Trenutno v tej rubriki ni aktualnih objav.

ostali dogodki arhiv dogodkov
 
aktualno predstavitev organiziranost objave e-občina predpisi
domov kazalo o strani