domov kazalo o strani

Občina Tolmin
Ulica padlih borcev 2
5220 Tolmin
tel: 05 381 95 00
faks: 05 381 95 23
e-pošta: info@tolmin.si

dežurstva
uporabno
povezave

domov >
novice in obvestila

Evropski teden mobilnosti je med 16. in 22. septembrom v prizadevanju za spodbujanje človeku in okolju prijaznejših oblik mobilnosti povezal več tisoč evropskih mest. Tej evropski pobudi se je, skupaj s še 38 slovenskimi mesti, pridružil tudi Tolmin.

V povezavi z lokalnimi volitvami 2014 v nadaljevanju objavljamo ključne informacije glede odprtja volišč in možnih načinov glasovanja ter navodila, kako se glasuje.

Neustrezne garderobe s tuši in sanitarijami so bile vrsto let največja pomanjkljivost športnega parka Brajda tako za domače uporabnike kot tudi za trženje oz. prireditve. V prvi polovici septembra so z montažo kontejnerskih prostorov to težavo začasno rešili.

Energetska sanacija stavbe tolminske knjižnice je zaključena. Po prenovi kotlovnice in prehodu na ogrevanje na lesno biomaso v letu 2012 so letošnje poletje zamenjali še strešno kritino in vsa okna, tako da bodo sedaj obratovalni stroški še nižji.

Občina Tolmin je 8. septembra 2014 objavila javni poziv, s katerim vse zainteresirane poziva k oddaji razvojnih pobud s področja urejanja prostora za pripravo sprememb in dopolnitev Občinskega prostorskega načrta Občine Tolmin. Rok za oddajo pobud se izteče 24. oktobra 2014.


ostale novice in obvestila arhiv novic in obvestil
napovednik dogodkov
29. oktober 2014 ob 17:00, Knjižnica Cirila Kosmača Tolmin, Tolmin

Občina Tolmin in Goriška lokalna energetska agencija GOLEA vabita na slavnostno otvoritev ob zaključku del v okviru energetske sanacije stavbe tolminske knjižnice.


ostali dogodki arhiv dogodkov
 
aktualno predstavitev organiziranost objave e-občina predpisi
domov kazalo o strani