domov kazalo o strani

Občina Tolmin
Ulica padlih borcev 2
5220 Tolmin


telefon: 05 381 95 00
faks: 05 381 95 23
e-pošta: info@tolmin.si

CPS Tolmin, logotip (RGB, vecji)

 Mladi2016_logo

Povezava na vstopno točko do portala eGradiva - dostop do gradiv za seje občinskega sveta in delovnih teles za registrirane uporabnike

dežurstva
uporabno
povezave

Področja
razpisi

Zavod za kulturo, šport in mladino (Zavod KŠM) Občine Tolmin kot upravljalec stavbe Kinogledališča Tolmin na Mestnem trgu 5 v Tolminu, ki je last Občine Tolmin, objavlja javno zbiranje ponudb za oddajo nepremičnin v najem. Rok za oddajo ponudb je 3. maj 2017.

Občina Tolmin objavlja Javni razpis za izbiro izvajalcev Letnega programa športa v občini Tolmin v letu 2017, na katerega se lahko prijavijo tisti izvajalci, ki so določeni v 8. členu Zakona o športu in ki izpolnjujejo pogoje iz Pravilnika o sofinanciranju športa v Občini Tolmin. Skupna višina razpisanih sredstev je 109.456 evrov, rok za oddajo prijav pa se izteče v soboto, 13. maja 2017.

Občina Tolmin objavlja Javni razpis o dodeljevanju pomoči za ohranjanje in spodbujanje razvoja kmetijstva in gozdarstva v občini Tolmin v letu 2017. Razpis je odprt od dneva objave v Uradnem listu RS do vključno petka, 12. maja 2017, in sicer do 12. ure (velja pravilo dospetja vloge).

Predmet javnega razpisa so sredstva Nove kreditne banke Maribor d. d., Intesa Sanpaolo Bank d. d. in Abanke d. d. ter proračunska sredstva Občine Tolmin, namenjena dodeljevanju dolgoročnih kreditov za pospeševanje razvoja malega gospodarstva v občini Tolmin, za katere bo Občina Tolmin v letu 2017 subvencionirala obrestno mero.


arhiv razpisov
 
aktualno predstavitev organiziranost objave e-občina predpisi
domov kazalo o strani