Javni poziv za zbiranje ponudb za oddajo javne površine s premičnim gostinskim obratom v starem mestnem jedru Tolmina v najem

02.07.2019 Špela K. (Urad župana) 388
Občina Tolmin objavlja Javni poziv za zbiranje ponudb za oddajo javne površine s premičnim gostinskim obratom v starem mestnem jedru Tolmina v najem.

Predmet oddaje v najem s tem postopkom javnega zbiranja ponudb je del javne površine s parc. št. 1060 k.o. Tolmin, ki se nahaja na severozahodnem robu Trga 1. maja v Tolminu (med fontano in objektom Trg 1. maja 7) v izmeri okoli 100,00 m², skupaj s premičnim gostinskim obratom, ki obsega:
- leseno gostinsko hišico (300 cm x 295 cm),
- 7 zložljivih miz (80 cm x 80 cm, les in kovina),
- 28 zložljivih stolov (les in kovina),
- 2 senčnika (350 cm x 350 cm) z betonskim podstavkom.
Gostinska hišica se oddaja v najem neopremljena, z urejenim elektro priključkom in možnostjo priklopa na vodovodno in kanalizacijsko omrežje.
Javna površina skupaj s premičnim gostinskim obratom se odda v najem za določen čas, in sicer od 22. julija 2019 do vključno 13. oktobra 2019.

Javna površina s premičnim gostinskim obratom je namenjena izključno za opravljanje gostinske dejavnosti, in sicer z naslednjim predvidenim obratovalnim časom: najmanj pet dni v tednu (obvezno ob petkih, sobotah in nedeljah), od 9.00 do 22.00 ure.

Pisna ponudba mora biti izdelana izključno na obrazcih iz razpisne dokumentacije (prijavni obrazec in izjave) ter mora vsebovati vse zahtevane priloge oziroma dokazila. Izpolnjeno, podpisano in žigosano ponudbo, skupaj z zahtevanimi prilogami oziroma dokazili, mora ponudnik poslati s priporočeno pošto ali oddati osebno na naslov: Občina Tolmin, Ulica padlih borcev 2, 5220 Tolmin. Ponudba mora biti oddana v zaprti ovojnici z oznako »NE ODPIRAJ, PONUDBA za gostinsko dejavnost v starem mestnem jedru Tolmina«, in na hrbtni strani ovojnice opremljena z nazivom in naslovom ponudnika.

Rok za oddajo ponudb je do vključno 18. julija 2019 do 10. ure. Za pravočasno se šteje ponudba, ki bo najkasneje do navedenega dne in ure prispela na naslov Občine Tolmin. Ne glede na način vložitve mora ponudba prispeti na Občino Tolmin najkasneje do navedenega roka za oddajo ponudb (velja pravilo dospetja).

Dodatne informacije in pojasnila v zvezi z javnim pozivom lahko zainteresirani dobijo pri Janji Bičič, na telefonski številki (05) 381 95 30, ob ponedeljkih, sredah in petkih od 8.00 do 11.00 ure, ali na elektronskem naslovu janja.bicic@tolmin.si.
Piškotki
Spletno mesto za polno delovanje uporablja piškotke.
Spletna stran za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov.
Nekateri piškotki so bili morda že servirani v skladu z zakonodajo.
Za več informacij si preberite Pravilnik o piškotkih.
Ali se strinjate, da spletno mesto uporabi te piškotke?